Bedre brugte 3 og 4 hjulet elscootere

Bredt udvalg

Herunder finder du vores udvalg af bedre brugte 3 og 4 hjulet el- scootere.

Har du spørgsmål

Ring på 42 55 39 40

Bestil en fremvisning på tel: 42 55 39 40

Gratis fremvisning på din adresse

Tel: 42 55 39 40

Køb en lettere brugt el-scooter

Hvorfor købe en bedre brugt Brugt elscooter?
 
En elscooter taber rigtig meget i værdi, allerede det første år vil prisen typisk være halveret, hvorfor det giver rigtigt god mening at købe en lettere brugt elscooter, der er mange penge og spare og ved et evt. gensalg vil dit tab være mere begrænset.
 
Når du køber brugt el-scooter sparer du miljøet  for unødig belastning .
 
Hos os kan du købe en lettere brugt el-scooter og spare 40-50 % i forhold til nyprisen, alle vores elscootere er nyserviceret og gennemgået, så de kan betjene dig mange år fremover. Vi har kun brugte elscootere fra de kendte producenter, både 3 og 4 hjulet el-scootere. Har du specielle ønsker så kontakt os gerne og vi vil være dig behjælpelige med, at finde det du søger. Vi har altid scootere under klargøring som endnu ikke er kommet på hjemmesiden, så tørv ikke med at kontakte Os hvis du har speciale ønsker, eller måske bare har brug for lidt råd og vejledning .
 
Du har altid 2 års reklamationsret og op til 6 md garanti på vores el scootere.
 
Ønsker du at leje en brugt handicap scooter , er dette også en mulighed. Md leje fra 675.- også kortidsleje. Opstart. 1675.- som dækker første md leje, samt levering og afhentning.