Bredt udvalg

Leje af elscooter eller manuel kørestol

Har du spørgsmål

Ring på 42 55 39 40

Bestil en fremvisning på tel: 42 55 39 40

Gratis fremvisning på din adresse

Tel: 42 55 39 40

Salg og udlejning af en lidt lettere brugt el scooter

Hvorfor købe eller leje en lidt lettere  Brugt el scooter?
 

En el scooter taber rigtig meget i værdi, allerede det første år vil prisen typisk være halveret, hvorfor det giver rigtigt god mening at købe en lettere brugt el scooter, der er mange penge og spare og ved et evt. gensalg vil dit tab være mere begrænset.

Vores brugte elscootere kommer typisk fra København, og har i de fleste tilfælde kun kørt få km, så selv om de er  har 2-4 år på bagen er de på ingen måde slidte.
Alle vores el scooter er selvfølgelig gennem checket, nyserviceret og med nye batterier.

 
Når du køber brugt el scooter sparer du miljøet  for unødig belastning .
 
Hos os kan du købe en lettere brugt el scooter og spare 40-50 % i forhold til nyprisen. Vi har kun brugte elscootere fra de kendte producenter, både 3 og 4 hjulet el-scootere. Har du specielle ønsker så kontakt os gerne og vi vil være dig behjælpelige med, at finde det du søger. Vi har altid scootere under klargøring som endnu ikke er kommet på hjemmesiden, så tørv ikke med at kontakte Os hvis du har speciale ønsker, eller måske bare har brug for lidt råd og vejledning .
 
Du har altid 2 års reklamationsret og op til 6 md garanti på vores el scootere.
 
Ønsker du at leje en brugt el scooter , er dette også en mulighed, md leje 750.-.kr Opstart. 1750.- kr som dækker første md leje, samt levering og afhentning  min leje er 4 uger.