Leje af el scooter i København og omegn

Rent mobility scooters Copenhagen 

leje af elscooter/manuel kørestol

Lej en 3 hjulet eller 4 hjulet  kvalitet el scooter 15 km/t rækkevidde op til 40 km

IMG_3781

Udlejning af el scooter hos cphelscooter.dk

Vil du leje en 3 eller 4 hjulet elscooter  har du også mulighed for det igennem Cph Elscooter, hvis du ikke lige nu ønsker at købe en el-scooter, er du kommet til skade eller venter på en bevilling fra din kommune. Køb af ny elscooter er en stor investering og de taber typisk meget i værdi, man har ligeledes løbende vedligeholdelse på el scooteren. Når du vælger at leje har du fuld service og vedligeholdelse med i prisen til et fast md pris. Lejeperioden udgør som minimum 1 måned. Lejen betales månedsvis forud.

Ved lejeperiodens start betales en måneds leje på 750.- DKK samt opstarts gebyr på 1000.- DKK  som dækker lev og afhentning.Vi tager ikke noget depositum Leveringstid 2-3 hverdage. Ring og hør nærmere på telefon. Phone+45 42553940

Det kan være en rigtig god løsning at leje en elscooter før et køb, for at se om det er noget for dig. Er du blevet opereret og har svært ved at komme rundt i en periode , kan el scooteren  give dig din frihed tilbage så du kan blive fri for at være afhængig af andre, du kan komme rundt til dine indkøb, besøge familie og venner, fritidsaktivteter etc. El scootere  har en topfart på 15 km/t og en rækkevidde på op til 40 km og er med en max brugervægt på 135 kg.

,El-scootere med en max hastighed på 15 km/t sidestilles med en cykel i færdselsloven, hvorfor den normalt dækkes af en helt almindelig indbosforsikring, forhør dig dog altid hos dit forsikringsselskab. Du skal have adgang til almindeligt  220 volt stik for at kunne lade scooteren op. Ved helt afladet batterier er ladetiden ca 6 timer .

Udlejning hos cphelscooter.dk

Tel: 42 55 39 40