Lej en el scooter hos cphelscooter.dk

Frihed til at komme rundt

Udlejning elscooter

Lej en 3 hjulet kvalitet el scooter 15 km/t rækkevidde op til 40 km

Lej en el scooter hos cphelscooter.dk

vil du leje har du også mulighed for det igennem cphelscooter.dk, hvis du ikke lige nu ønsker at købe en elscooter eller måske venter på en bevilling fra din kommune. Lejeperioden udgør som minimum 1 måned. Lejen betales månedsvis forud.

Ved lejeperiodens start betales en måneds leje på 700.- DKK samt opstarts gebyr på 1000.- DKK  som dækker lev og afhentning. Ring og hør nærmere på telefon. Phone+45 42553940

Det kan være en rigtig god ide at leje en elscooter før et evt køb, for at se om det er noget for dig. Er du kommet til skade og har svært ved at komme rundt, kan el scooteren  give dig din frihed tilbage så du blive fri for at være afhængig af andre, og kan komme rundt til dine indkøb, besøge familie og venner, fritidsaktivteter etc. El scooteren har en topfart på 15 km/t og en rækkevidde på op til 40 km og er med en max brugervægt på 135 kg.

,El-scootere med en max hastighed på 15 km/t sidestilles som en cykel i færdselsloven, hvorfor den normalt dækkes af en helt almindelig indbosforsikring, forhør dig dog altid hos dit forsikringsselskab. Du skal have adgang til almindeligt  220 volt stik for at kunne lade scooteren op. Ved helt afladet batterier er ladetiden ca 6 timer.

Udlejning hos cphelscooter.dk

Tel: 42 55 39 40